Het Utrecht International Comedy Festival zal dit jaar plaatsvinden op 31 maart en 1 april 2017. Een festival waarin stand-up comedy in de spotlight staat. Meer dan 70 stand-up comedians zullen optreden op 7 podia op de bovenste etages van TivoliVredenburg. Vorig jaar maakte het festival ineens een groeispurt. Iedereen voelde het. Het was geen klein feestje meer voor comedyliefhebbers; het was een festival van formaat aan geworden. En 2017 belooft nog indrukwekkender te worden. Niet te missen, eigenlijk!

De line-up was vorig jaar een maandje of twee van tevoren bekend. Dit jaar beginnen de namen nu al binnen te druppelen. En één daarvan verdient speciale aandacht: Dane Baptiste (UK). Dane is een rauwe, ingetogen comedian uit Londen. Hij geldt als hét opkomend talent en zijn debuutshow verkocht zo snel uit dat zijn management er twee shows bij boekte. Ook strak uitverkocht. En dat in Londen, waar op iedere straathoek een theater staat en de concurrentie moordend is. Baptiste’s onderwerpen zijn op het scherpst van de snede; zijn grappen missen nooit doel.

Dus als je wil ervaren hoe goed je avond met stand-up comedy kan worden, bestel nu alvast tickets. Afgelopen jaar was het uitverkocht huis.  Ticket info