Het EK Voetbal voor Vrouwen vindt deze zomer plaats in Nederland en dit wordt groots gevierd met verschillende Voetbalfestivals in alle speelsteden, ook in Utrecht. Deelname aan het voetbalfestival is gratis en inclusief kaarten voor een wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen. Naast verschillende leuke voetbalactiviteiten voor meiden wordt er ook een training voor moeders gegeven. Het voetbalfestival is 24 mei bij sportpark Vechtzoom in Overvecht. Wil mee doen? Schrijf je snel in via: http://www.weuro2017.nl/nl/fans/voetbalfestivals

Het Voetbalfestival bestaat uit een voetbalcircuit voor meiden en een workshop voor voetbalmoeders. Meiden en moeders kunnen zich alleen of samen met een vriendin inschrijven.

15.00 – 15.30 uur: Ontvangst + opening.
15.30 – 16.30 uur: Workshop ‘Moeders in de Sport’ voor (voetbal)moeders. Moeders kunnen aansluitend ook zelf een balletje gaan trappen onder leiding van een trainer!
15.30 – 17.30 uur: Voetbalspellencircuit voor meiden van 8 tot en met 16 jaar, met leuke WEURO-spellen en een EK-toernooitje voor zowel pupillen als junioren.
17.30 – 18.30 uur: Spelregelworkshop voor meiden in de leeftijd 12 tot en met 16 jaar, aansluitend op de voetbalactiviteit, inclusief een lunchpakketje.
18.30 uur: Afsluiting, alle meiden gaan naar huis met een leuke goodiebag