Een nacht vol kunstprojecten, Virtual Reality, bandjes, een interactieve Before I Die muur, spoken word en een silent disco waar twee dj’s tegen elkaar draaien. Als klap op de vuurpijl hebben wij de exclusieve voorpremière van BROERS, een film van Bram Schouw. Hij komt deze primeur in hoogst eigen persoon inleiden. Na de film is er een talkshow met allerlei verschillende mensen uit de Nederlandse filmwereld.

Bier! Eten! Muziek! Dans! Kunst! Film!

De avond start om acht uur en gaat door tot ver na middernacht. Voor maar €11 kun je hier bij zijn! Oh, als je student bent, of een Cjp pas hebt kost het maar €9! Heb je een Cinevillepas dan kun je vanaf een uur voor aanvang van de avond een gratis kaartje halen bij de filmkassa of een kaartje reserveren. Reserveren kan gedurende de openingstijden van de filmkassa en op werkdagen overdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Dit kan telefonisch via 030-2328388 of via info@hoogt.nl (per mail alleen tijdens kantooruren).

Over de film Broers:
De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Een bepalend moment en het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit. Ticket info