In september zijn er twee voorstellingen te zien die voor het Net even Anders Festival (maart 2017) waren gemaakt, maar nog lang niet uitgespeeld zijn!

14.00 uur – Tinderella
Kimberley – een hippe meid van in de twintig – is net verhuisd. Niet omdat ze dat wilde, maar omdat ze moest. Haar relatie is namelijk uitgegaan. Terwijl iedereen om haar heen gaat trouwen, huizen koopt, kinderen krijgt en een leven opbouwt, bouwt Kimberley juist af. Ze probeert zich tussen haar verhuisdozen staande te houden terwijl ze zich vol overgave op Tinder en andere datingapps werpt. Een wereld gaat voor haar open: van dickpicks tot elf-uur-mannen, de ongeschreven wetten van de jungle lijken ook online van toepassing. Ze raast door en houdt de schijn op. Maar zodra haar telefoon uitgaat gaan alle complimentjes op in de mist van de avond, en is ze helemaal alleen…
Tinderella is een voorstelling over eenzaamheid in een wereld vol mogelijkheden.

15.00 uur – Net even Anders Portretten
Drie portretten van vrouwen die er heel bewust voor kiezen om net even anders door het leven te gaan. Zeliha is een Turkse dame die vele liefdes heeft gekend. De laatste bleek echter op mannen te vallen… Wat doe je dan? Hem helpen of hem vermoorden? Zeliha volgde het advies van haar opa op. Karin heeft een groot hart voor het welzijn van de wereld en is daarom het avontuur aangegaan om zelfvoorzienend te gaan wonen. Ze had echter nooit verwacht haar Ikea-keuken te gaan missen. En dan Yvonne. Yvonne weet niet wat een vrouw precies is, maar ze is zeker geen man. Yvonne is wel iemand. Hoe dat zit vertelt ze je zelf wel.