Uitagenda Utrecht is jarig: tijd voor een feestje! Vijf jaar geleden verscheen het eerste Uitagenda Utrecht magazine. Het magazine werd enthousiast ontvangen en is inmiddels uitgegroeid tot dé bron van informatie over muziek, theater, film, festivals en exposities in Utrecht. Het 50e nummer is nu verkrijgbaar en is een extra dikke editie. En nog meer leuk nieuws: van onze vaste rubriek De Roltrap hebben we een een fototentoonstelling gemaakt.

Het 50e nummer is een extra dikke editie waarin we ook andere jubilarissen feliciteren: Utrechtse initiatieven die net als het magazine vijf jaar bestaan en die de stad mede haar gezicht geven. Pak het magazine nu mee bij een Albert Heijn of culturele instelling in Utrecht!

Foto-expo: De Roltrap
Voor de rubriek De Roltrap fotografeert Jelmer de Haas al vijf jaar elke maand een artiest op de roltrap in TivoliVredenburg. Onder anderen Douwe Bob, Michelle David, Blaudzun, Black Sun Empire, Janne Schra en Eric Vloemans hebben voor De Haas’ lens gestaan. Van deze prachtige portretten is een tentoonstelling samengesteld die nu te bezoeken is in TivoliVredenburg. Meer info >>>