Sleutelhangers, sneeuwbollen, mokken.. Er zijn zoveel verschillende souvenirtjes te koop. Ben jij opzoek naar hét cadeau voor een vriend of familielid? Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste Utrechtse souvenirtjes.


Utrecht aan je muur
Keck & Lisa

Hang je favoriete plekje in Utrecht gewoon aan je muur! Keck & Lisa verkoopt ansichtkaarten en posters van diverse locaties in Utrecht. Deze unieke lijnschetsen zijn gedrukt op vintage papier en passen bij elk interieur. Leuk om weg te geven, of om zelf in huis op te hangen.

Locatie:  Zadelstraat 38 | vanaf € 3,90
>> Meer info


nijntje
It’s a Present!

Hét konijntje van Utrecht: nijntje! It’s a Present heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten nijntje knuffels. Zoek je naar iets origineels? Kies dan voor de homemade gehaakte nijntjes van het merk Just Dutch.

Locatie: Lijnmarkt 16 | vanaf € 15,95
>> Meer info


Let it snow!
Utrecht Souvenirs

Tip voor de echte verzamelaars: Utrecht Souvenirs verkoopt als één van de weinige winkels Utrechtse sneeuwbollen. De winkel heeft zelfs een sneeuwbol met een verkleinde versie van de Domtoren. Even schudden, en let it snow. 

Locatie:  Lichte gaard 1 |  vanaf € 5,95
>> Meer info


Geef je cadeau nét even iets extra’s!
It all starts with a postcard

Deze unieke winkel heeft een zeer ruim assortiment met allemaal verschillende postkaarten, stickers, muurstickers, tegelstickers, schriften, kalenders, posters, inpakpapier. Noem maar op!
Ontzettend leuk om aan iemand cadeau te doen óf als toevoeging aan je cadeau om er echt iets speciaals van te maken!

Locatie: Twijnstraat 38 |  diverse prijzen
>> Meer info


Ontwerp je eigen cadeau
Kinderwinkel Westerkade

In deze winkel vind je baby- en kinderkamer accessoires, kinderkamerkunst , originele cadeaus en gekke kleine cadeaus voor maar een paar euro. Verder is er een atelier waar je je eigen cadeau kunt laten samenstellen door Kor van der Kooij.
Vind het perfecte cadeau voor elke leeftijd!

Locatie: Westerkade 19  | diverse prijzen
>> Meer info


Fairtrade Cadeaus
Mermaidy

Een winkel met fairtrade en duurzame mode -en woonaccessoires. Het assortiment is zeer divers met artikelen van ver weg maar ook van Utrechtse komaf. Laat je verrassen en inspireren!

Locatie: Telingstraat 9 |  Vanaf €4,95
>> Meer info