Citizenfour is een adembenemende docuthriller over klokkenluider Snowden en de afluisterpraktijken van de NSA. Deze voormalig CIA-analist maakte win 2013 bekend dat een aantal westerse overheden grootschalige afluisterprogramma’s had opgetuigd. De publieke verontwaardiging was groot. De documentaire volgt filmmaker Laura Poitras en journalist Glenn Greenwald rond ontmoetingen met hun contact “Citizenfour”, de alias van Edward Snowden.

De Strijders

Podium en Hoogt on Tour slaan de handen ineen voor een spraakmakende filmreeks. In een maandelijkse filmavond passeren iconische figuren de revue die met hart en ziel strijden voor een betere wereld. Van klimaatstrijder Greta Thunberg tot privacystrijder Edward Snowden en gelijkheidsstrijder James Baldwin.

We mogen kaarten weggeven voor deze film op dinsdag 26 oktober 2021 om 19.00 uur in de De Stadstuin Werkspoorfabriek. Op 21 oktober verloten we de kaarten. De winnaar komt dan +1 op de gastenlijst te staan. Doe mee en maak kans!

Meer over dit evenement

2x2 kaarten De Strijders: Citizenfour

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

  • Verwijder mijn gegevens

    Nadat de actie afgelopen is, verwijderen wij de ingevoerde gegevens uit ons systeem.

    Let op: Als je ook een nieuwsbrief hebt aangevinkt, verwijderen we je gegevens die gekoppeld zijn aan de actie, maar plaatsen we deze wel in ons nieuwsbriefsysteem (Mailinglijst).

  • Privacy

    Om mee te doen aan een actie vragen we enkele gegevens. We wijzen je graag op onze Privacy voorwaarden onder het kopje 'Deelname aan acties en prijsvragen' waar we uitleggen wat we met de gegevens doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.