Dit jaar strijkt What You See Festival op 24 november neer in Stadsschouwburg Utrecht met ‘Gender Eclectic: changing perspectives’. Een one-night-only programma met Introdans, House of Vineyard, Carlos Pons Guerra, Hind Eljadid en meer. ‘Circular’ is een ontmoeting tussen twee Introdans-dansers en Edwin van der Burg, een filmmaker geboren met CP (cerebrale parese) die een groot deel van de dag in een rolstoel doorbrengt. Zijn specifieke bewegingskwaliteiten nam choreograaf Adriaan Luteijn als uitgangspunt voor dit ontroerende en krachtige werk. We geven kaarten weg voor de festivaldag op 24 november in Stadsschouwburg Utrecht! Maandag 18 november verloten we de kaarten.

Meer over dit evenement

2x2 kaarten What You See Festival

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

  • Verwijder mijn gegevens

    Nadat de actie afgelopen is, verwijderen wij de ingevoerde gegevens uit ons systeem.

    Let op: Als je ook een nieuwsbrief hebt aangevinkt, verwijderen we je gegevens die gekoppeld zijn aan de actie, maar plaatsen we deze wel in ons nieuwsbriefsysteem (Mailinglijst).

  • Privacy

    Om mee te doen aan een actie vragen we enkele gegevens. We wijzen je graag op onze Privacy voorwaarden onder het kopje 'Deelname aan acties en prijsvragen' waar we uitleggen wat we met de gegevens doen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.