Archief

5x weekendtips: 11 t/m 13 november

foto header: Koen Peters


Vrijdag

Afsluiting Utrecht 900

De laatste dag van de viering van de verjaardag van Utrecht belooft een feest. Met zingende basisschoolleerlingen, burgemeester Dijksma hijst de vlag, de lancering van het Pint Maarten bier door de Horecaburgemeester, de Parade zonder muren en een muzikale afsluiting op meerdere locaties. Check de agenda en sluit aan!


Vrijdag

Diep In De Groef

Tijd om weer met de voetjes van de vloer te gaan want Diep In De Groef is terug! Een draaimolen aan dj’s, de beste hits van alle tijden en verantwoorde deep cuts uit alle windstreken. Waar wacht je nog op?


Zaterdag

Vocal Group Fuse: Uitzicht

Tien gevorderde amateurzangeressen zingen niet de standaard nummers op de radio, maar nummers die ertoe doen. Denk aan Eefje de Visser, Sting, Tori Amos, Gregory Porter en anderen. Kom luisteren naar de toekomstdromen, verlangens en terugblikken van deze tien dames.


Zaterdag

Living Library

Welke vooroordelen heb jij? Ga in gesprek met verschillende personen en ontdek dat mensen meer zijn dan je op basis van uiterlijk, afkomst, seksuele geaardheid of levensstijl zou verwachten. In Bibliotheek Neude en Bibliotheek Overvecht.


Hele weekend

Le Guess Who?

De vijftiende jubileumeditie van Le Guess Who? verwelkomt meer dan 150 artiesten. Zij zullen optreden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs. Het verbindende en gratis toegankelijke dagprogramma U? is gemaakt voor en mét de stad, daarnaast is er ook een hybride platform, COSMOS, wat Le Guess Who? vertaalt naar een online omgeving. Laat je onderdompelen in dit internationaal toonaangevende festival.

Evenement

Diep In De Groef

EKKO

Elke vrijdag dansen in EKKO.

Datum doorlopend
Tijd vr: 23:00
Bekijk evenement
Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief