Archief

5x weekendtips: 14 t/m 16 oktober

Vrijdag

Wolves In The Throne Room

Geïnspireerd door de majestueuze natuur van Noordwest-Amerika, nemen zij een geheel eigen plek in binnen het genre blackmetal. Spiritueel maar harder dan hard laten zij hun nieuwe album aan je horen.


Zaterdag

Stadswandeling 900 jaar stadsrechten

Op 2 juni 1122 kreeg Utrecht deze stadrechten van keizer Hendrik V, daarmee werd Utrecht officieel een stad, een van de eerste van het land. Laat je meevoeren door de stad met een ervaren VVV-gids en kom alles te weten over de stadsrechten van Utrecht.


Zondag

De Wraak van Lorre (6+)

Stilzitten kan niet! Doe gezellig mee aan dit muziektheater en beleef de avonturen van Lorre die bij Jop komt wonen. Meneer Panini probeert Lorre af te pakken om hem te laten optreden in beroemde operazalen en haalt de raarste streken uit. Het knotsgekke verhaal wordt vertelt door Benjamin Murck.


Het hele weekend

Bockbierfestival

Dit weekend staat het Janskerkhof weer in het teken van de herfst met meer dan 25 verschillende bockbieren. Kom proeven en luister naar livebands, doe mee aan de Topbockverkiezing en snack van de bbq!


Het hele weekend

Gospel Museum Catharijneconvent: Amazing Grace

50 jaar geleden nam Aretha Franklin het gospelalbum Amazing Grace op, waar een recordaantal exemplaren van is verkocht. De filmopnames doken na 40 jaar weer op en na wat restauratie is deze concertfilm eindelijk uitgebracht. Aretha Franklin is op haar best, compleet met band en gospelkoor.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief