Archief

5x weekendtips: 2 t/m 4 december

Vrijdag

Poëziespreekuur: Sintspecial

Dit is de speciale editie van het Poëziespreekuur in het teken van Sinterklaas. Wil je hulp bij het oplossen van de wirwar van je rijmwoorden of zoek je nog een eind aan je gedicht? Ga aan tafel bij een van de dichters van het Utrechts Stadsdichtersgilde en kom thuis met het beste gedicht ooit.


Vrijdag

Kate Moore, Schumann & Bartók

Een avondvullend concert start met de verrassende klankwerelden van Kate Moore, gevolgd door het Celloconcert van Robert Schumann. Als afsluiter klinkt het beladen Concert voor orkest, gecomponeerd door Béla Bartók.


Zaterdag

Chicago Baby

Chicago Baby is het dansduet van Youri & Marie, waarin de weigering om de weigering van de ander te zien, wordt verbeeld. Sporen van geweld zijn onuitwisbaar en het leven van het slachtoffer is voor altijd anders. Dit dansduet gaat over de vage grenzen tussen flirten en intimidatie.


Zondag

’t Zet je schoen concert (3+)

Een Sinterklaasfeest voor iedereen, gegoten in een popconcert. De leukste sint liedjes, verhaaltjes en gedichten. Jong of oud, lief of stout, hier moet je bij zijn!


Vrijdag t/m zondag

Japan Light & Food Festival

Twee keer een weekend lang is er een Japans sprookjesparadijs compleet met silent disco, karaoke, arcade, LED kunstwerken, kraampjes met verse sushi, ramen en Japanse thee. Ben je dol op lekker eten en mooie lichtjes dan zit je hier goed.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief