Archief

5x weekendtips: 21 t/m 23 oktober

foto header: Utrecht Lumen Tour, door Jelle Verhoeks


Vrijdag

Avatāra (14+)

Ga mee op reislangs indrukwekkende vergezichten uit de Braziliaanse en Indiase cultuur. Meesterpoppenspeler Duda Paiva en de bejubelde choreograaf Shailesh Bahoran laten poppenspel en dans met elkaar versmelten tot een krachtige voorstelling over hoe goden en de mens zich tot elkaar verhouden.


Heel weekend

Wild Port of Europe

Bekijk de andere kant van het grootste en drukste havengebied van Europa, een landschap waarin bijzondere diersoorten leven. Egels, bunzingen, kantelmeeuwen, een torenvalk, konijnen en zelfs zeehonden en exotische wolhandkrabben kom je hier tegen. Zij overleven door grappige en opmerkelijke keuzes te maken.


Zaterdag

Utrecht Lumen tour met gids

Vanaf vandaag is het weer mogelijk; Utrecht Lumen! Ga met de gids op pad en hoor alle verhalen achter de kunstwerken. Laat je verrassen door de plekken waar je komt en hoe lichtkunstwerken spelen met de gebouwen. De wandeling met gids start voor het Academiegebouw op het Domplein.


Zaterdag

Vier Bier festival

De Nijverheid, NAR en Boot 122 hebben de handen ineen geslagen en verschillende brouwerijen uitgenodigd. Met een strippenkaart kun je op elke locatie vier biertjes proeven onder het genot van live muziek. De keukens zijn open en de dekens en vuurkorven staan klaar om je warm te houden. Welk biertje is jouw favoriet?


Zondag

Kris Berry

Sluit je weekend soulvol af met een optreden van Kris Berry. Zij laat je haar nieuwste songs horen van haar laatste album NOW, Namelessly Objectifying Wonder, waarin een subtiele, spirituele ondertoon zit.

Evenement

Utrecht Lumen tour met gids

Domplein

Ga op pad met een gids en ontdek de verhalen achter de Utrecht Lumen kunstwerken.

Datum za 4 feb t/m za 18 mrt
Tijd 20:30 - 22:00
Bekijk evenement
Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief