Archief

5x weekendtips: 25 t/m 27 november

foto header Kees van Amstel: (c) Kirsten van Uffelen


Vrijdag

Vluchtweg altijd vrijhouden

Volgens Kees van Amstel is het belangrijk om je vluchtweg vrij te houden, en die verschilt per keer. De ene keer wil hij naar een ver buitenland, de andere keer naar het theater en soms ook naar zijn hoofd. Maar wel altijd met grappen.


Zaterdag

#LOS

Wat als je het aanbod krijgt voor een digitaal evenbeeld? Zangeres Ellen neemt het aanbod aan waardoor ze makkelijker alle ballen hoog kan houden. Dan staat ze voor de moeilijkste keuze ooit…


Zaterdag

The Gathering

De Nederlandse band The Gathering heeft hun eerste plaat sinds 10 jaar uitgebracht en de nummers op Beautiful Distortion worden prachtig laagje voor laagje opgebouwd, zonder hun roots te vergeten.


Vrijdag en zaterdag

Look What You Made Me Do

Wat doe je als je mishandeld wordt door je partner? Laura, Rachel en Rosalba zagen moord als enige oplossing. De ultieme wraakfilm, met een gelukkige afloop; Laura, Rachel en Rosalba behoren niet tot de groep van 30.000 vrouwen die jaarlijks worden gedood door hun (ex)partners.


Zondag

Holland Baroque & Sven Ratzke: Love is Crazy

Een sterke combinatie van Sven Ratzke en Holland Baroque zorgen voor een theatershow waarin Barok versmelt met hedendaagse songs over de liefde en de naderende kerst. Tegenpolen die elkaar aantrekken of geliefden die elkaars taal spreken? In ieder geval een perfecte match!

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief