Archief

5x weekendtips: 30 september t/m 2 oktober

Vrijdag

Gavrylyuk speelt Rachmaninov 2

Start je weekend met Rachmaninovs Tweede Pianoconcert. Beleef de bravoure van de bovenste plank door de Oekraïense pianist Alexander Gavrylyuk. Na de pauze vier ‘toongedichten’ van Max Reger, ook wel de kleinzoon van Bach genoemd.


Zaterdag

Escape Game: La Casa de Papel

Een VR Escape Game gebaseerd op de populaire serie La Casa de Papel. Ontrafel gezamenlijk de puzzels en strijd tegen anderen om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven.


Zondag

La Pegatina

Ze stonden al op Lowlands, Pinkpop en De Zwarte Cross. Met 8 man sterk gaan ze los op het orgel en creëren een opzwepende mix van ska, polka en rumba. Gooi de voetjes van de vloer en feest mee!


Vrijdag en zaterdag

Kan het wat stiller

Stella en Lisanne gaan op stilteretraite. Maar in plaats van ontspannen en relaxt, worden ze ongemakkelijk, doodsbang en compleet gek. Deze ervaring doen ze graag dunnetjes met jou over.


Hele weekend

Beautiful Beings

Samen met drie vrienden groeit Addi op in Reykjavik en samen verkennen zij het ontluikende leven naar volwassenheid. Naast agressie en geweld leren ze ook over loyaliteit en genegenheid. Als hun gedrag verder escaleert probeert Addi hen terug op het juiste pad te brengen.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief