Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 6 t/m 8 mei 2022

foto: David Ramirez


Vrijdag 6 mei

David Ramirez

Start het weekend goed met je voeten van de vloer op de sounds van de Amerikaans-Mexicaanse singer-songwriter David Ramirez. Zijn muzikale ontwikkeling heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Drie americana albums, een album met een rijker geluid en krachtigere stem en in 2020 het album My Love Is A Hurricane, waarop hij flirt met r&b en gospel. Na deze avond snap je waarom hij in een adem genoemd wordt met Jason Isbell en John Fullbright.


Vrijdag 6 & zaterdag 7 mei

Ik stond in een kutvoorstelling maar mijn haar zat wel heel goed

Deze voorstelling is een ode aan de actrice. Drie actrices gaan in het verzet tegen het systeem waarin ze gevangen zitten of waarin ze zichzelf gevangen houden. Een confronterende en tragikomische voorstelling waarin de drie actrices in een scherpe dialoog hun eigen rol bezien.


Zaterdag 7 mei

No Diggity

De partycrew is terug en klaar om de beste hiphop en R&B uit de 90’s en 00’s voor jou te draaien! Maak je op voor een afgeladen en dampende avond met solid throwbacks. No diggity, no doubt!


Zaterdag 7 mei

Metropole Orkest: Toots Thielemans 100

Een bijzonder concert ter ere van wat de 100e verjaardag van Toots Thielemans zou zijn. Verwacht een dwarsdoorsnede van zijn carrière, van jazz tot gevoelige ballades, uitgevoerd door muzikanten waar Toots mee heeft samengewerkt of waar hij grote bewondering voor had.


Zondag 8 mei

Moederdag Brunch & High Tea

Of jouw mama nu een vroege vogel is of niet, bij Molen de Ster kun je haar op elk moment verrassen. Een lekkere brunch met bubbels of een high tea met zoete en hartige hapjes en onbeperkte biologische thee. Een beter cadeau is er niet!

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief