Archief

5x weekendtips: 7 t/m 9 oktober

foto header: Kirsten van Teijn (c) Casper Koster


Vrijdag

(S)EXPERIMENT

Waarom kiezen tussen één liefde of één sekse? Kirsten van Teijn neemt je vol optimisme en zelfspot mee in haar leven met vriend én vriendin en merkt dat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.


Vrijdag, zaterdag, zondag

Boiling Point

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert chef-kok Andy Jones de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet alles op scherp, en Andy probeert zijn personeel door de chaotische avond te loodsen. Dit alles in één lange ononderbroken take.


Zaterdag

Gi-Ga-Groene Workshop voor kids

Ga mee op safari in de tuin van het Stadsklooster Utrecht met ‘bladluis’ Geert-Jan Roebers. De stand up bioloog laat je zien wat er onder je neus gebeurt en vertelt je alles over bizarre beestjes en plantjes. Neem je (insecten) vergrootglas mee!


Zondag

LE:EN PLAY: João Vedana & Filip Vacha

João Vedana is een Braziliaanse singer/songwriter en multi-instrumentalist. Samen met gypsie master entertainer Filip Vacha spelen zij een repertoire van Braziliaanse, Latin en gypsie muziek.


Zaterdag en zondag

Pasar Malam

De Pasar Malam is terug, in een nieuwe vorm. Naast de bekende kraampjes is er ook een gezellig horeca muziekplein met lekker eten en non-stop live entertainment. Kom lekker eten en shoppen op deze Aziatische markt!

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief