Archief

5x weekendtips: dit is er te doen in het weekend van 23 t/m 25 september

Vrijdag

The Hot Peaches (12+)

Acht hedendaagse performers uit verschillende disciplines delen hun zoektocht naar identiteit en seksualiteit met het publiek, net als in de jaren zeventig. Verwacht een party met schmink, glitter en glamour, diversiteit en inclusiviteit.

foto header: The Hot Peaches – (c) Jan Hoek


Vrijdag

Van Gilse, Mozart & Moessorgski

Vanavond word je getrakteerd op muziek van de bevlogen dirigent en begaafde componist Jan van Gilse, gevolgd door het elegante Vierde vioolconcert van Mozart. De avond wordt afgesloten met Modest Moessorgski’s machtige Schilderijen van een tentoonstelling.


Zaterdag

Two and a Half Girl

Als je fan bent van John Coffey en Turnstile moet je hier zeker naartoe! Dit Utrechtse vijftal maakt een eigen mix van emo, punk en rock vol rauwe vocalen en aanstekelijke melodieën. Oprecht en vol urgentie geven ze hun mening over persoonlijke en gevoelige kwesties.


Zondag

Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Als het gansje Gonnie haar lievelingslaarsjes kwijtraakt gaat ze op zoek, voorbij de hooiberg waar ze woont. Ze ontdekt de wereld en komt Gijsje tegen, samen gaan ze op ontdekkingstocht. Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf twee jaar.


Zondag

Culturele Zondag: De Buurt Pakt Uit – ZONfestival

Dit feestelijke festival vindt plaats in het Vorstelijk Complex Zuilen. Kom buurten en doe mee met workshops, geniet van de diverse optredens. Zing, speel, dans en knutsel mee en kom kijken bij de sociale buurtmarkt.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief