Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 10 t/m 12 juni 2022

foto header: still uit ‘The Worst Person in the World’


Vrijdag

Zer00’s Heroes

Trek je dansmoves uit de kast om te dansen op de beste én slechtste hits uit de jaren 2000. De deejays draaien alle hits van onder andere Pharrell, Outkast, Sean Paul, Justin, Britney en nog veel meer. Need we say more?!


Vrijdag

Poëziespreekuur

Een spreekuur waar je wel bij wilt zijn. In de Literatuurkamer zitten dichters klaar om al jouw vragen over poëzie te beantwoorden, en helpen je verder met jouw eigen poëzie. Loop binnen en word een nog betere dichter.


Vrijdag

The Square2

Samen met de Nederlandse muzikant en producer Richard van Kruysdijk maken drie choreografen een energieke voorstelling, met een subtiele hint naar La Divina Commedia van Dante. Met een arsenaal aan elektronica maakt Richard collages met elementen uit de dance en ambient. Voortgestuwd door de livemuziek gaan de dansers op zoek naar inzicht en innerlijke, hernieuwde kracht. NB: Deze voorstelling bevat stroboscopische effecten en is daarom niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor lichtflitsen.


Heel weekend

The Worst Person in the World

Wanneer Julie dertig wordt, besluit ze het roer om te gooien en haar relatie met de 45-jarige Axel te verbreken. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, waarmee ze zich in een nieuw avontuur stort. Geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival 2021, dat belooft wat!


Heel weekend

Downton Abbey: A New Era

Na zes seizoenen en een film is de succesvolle cast terug op het doek. Violet Crawley is in het bezit gekomen van een riante villa in Frankrijk, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Een nieuw avontuur kan niet zonder een hoop drama, waarbij bijna de volledige cast weer aanwezig is.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief