Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 20 t/m 22 mei 2022

foto header: Ik heb een heel vies woord geleerd – (c) Froukje Klop


Vrijdag

Eric Vloeimans en band: Takes on Licks & Brains

Start het weekend al dansend op o.a. jazz, afrofunk, soul en dance. Samen met bigband Licks & Brains nodigt trompettist Eric Vloeimans je uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek. Een fijne mix van de achttienkoppige band van blazers, elektronische grooves en het avontuurlijke spel van Vloeimans zorgen voor een groots, funky en swingende avond!


Vrijdag

Gustaf

Na een kleine show op Le Guess Who? is Gustaf terug in ACU met een denderende show rondom de eerste plaat Audio Drag for Ego Slobs. Klaar voor een avond uit de bocht zwiepende post-punk?!


Zaterdag

OrgelConcert

De vaste organist van de Jacobikerk, Gerrit Christiaan De Gier, geeft een orgelconcert op de bijzondere Quellhorst orgel uit 1813.


Vrijdag & zaterdag

New Creation

Hoe blijf je in beweging als de politieke en sociale situatie in je thuisland alles lijkt te verlammen als een giftige mist? In New Creation reageert de Braziliaanse choreograaf Bruno Beltrão met zijn 12 dansers op de extreemrechtse praktijken van het Bolsonaro-bestuur in Brazilië. Met snelle bewegingen, hoge sprongen, head-spins en salto’s tonen ze zowel dans als verzetsbeweging.


Zondag

Ik heb een heel vies woord geleerd (6+)

Jasper maakt al ruim twintig jaar liedjes voor volwassenen maar nu richt hij zijn energie, blijheid en podiumervaring op een jong publiek. Hij zingt allerlei liedjes over iedereen moeten zoenen op verjaardagen of over doen alsof je slaapt wanneer je vader je ’s nachts uit de auto naar bed draagt. Liedjes die je direct mag meezingen en die je de rest van je jeugd onthoudt.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief