Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 27 t/m 29 mei 2022

foto header: Flunknarf


Vrijdag

Donna Blue

De Utrechtse band heeft haar eerste headline-show en verderop dit jaar kunnen we van hen ook een gloednieuwe plaat verwachten, dit belooft een mooi jaar te worden voor het duo! Donna Blue maakt vurige kwaliteitspop met mengelingen van surf en rock ‘n’ roll. Voetjes van de vloer dus en droom weg bij ontluikende gitaarnummers vol mysterie.


Vrijdag

Flunknarf

Maak je borst maar nat voor een hilarische avond! De winnaars van het Nederlandse Kampioenschap Improvisatietheater staan voor je klaar met een magische show vol zang, dans, mime en goede grappen aan de hand van jouw suggesties.


Zaterdag

Sandro Lima: Manhood

De andere kant van man-zijn komt vanavond aan het licht door het verhaal van Sandro. Hij laat zien dat je niet perse macho hoeft te zijn, maar ook een skirt of nagellak kan dragen en dat allemaal goed is. Hij vertelt over hij zichzelf vond en uiteindelijk ook durft te zijn. Na afloop speelt de DJ uit de voorstelling in de foyer.


Zaterdag

Proef de Lentefestival

Het eerste Proef de Lentefestival georganiseerd door Maximus Brouwerij, daar moet je bij zijn. Veel bier, foodtrucks en muziek van diverse bands èn een dj zorgen ervoor dat je de lente kunt vieren in Leidsche Rijn.


Zondag

Heddy Honigmann: No Hay Camino

Afgelopen weekend overleed een van de grootste filmmakers van Nederland: Heddy Honigmann. Hoogt on Tour eert haar dit weekend door nog een keer haar laatste film te tonen: No Hay Camino, een hartverwarmende roadmovie waarin Honigmann zelf centraal staat.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief