Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 29 april t/m 1 mei 2022

Koningsdag achter de rug, tijd voor weekend! Ga er op uit met de kinderen of pak een relaxt concert. Dit zijn onze weekendtips van 29 april t/m 1 mei 2022! Fijn weekend!

foto: Tamara van Esch – © Rogier Boogaard


Vrijdag 29 april

Tamara van Esch

Het weekend begint goed met de Utrechtse singer-songwriter Tamara van Esch. Haar nieuwste album is uit met een wat stevigere sound, wat goed te horen is op de eerste single Trechter, die net als de rest van de plaat over de mysteries van het menselijk brein gaat.


Zaterdag 30 april

Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht (8+)

De première van de familievoorstelling voor iedereen van 8 tot 108. Fos weet niet wie zijn moeder is en zijn vader praat nooit over haar. Gelukkig heeft Fos Bob, want Bob weet altijd alles. Drie weken geleden is Fos verhuisd, zijn vader heeft een oude boerderij gekocht. Als Fos vrienden wordt met Bibi, het nieuwe buurmeisje, stelt zij vragen over Bob. Als Bob ineens verdwijnt, denkt Fos dat dat de schuld van Bibi is.


Zaterdag 30 april

Zandhonger (3-6 jaar)

Een poëtische voorstelling voor de allerkleinsten onder ons, over varen op zee. Pierewaaien, donderstralen, luisteren naar de wuifgolven. Laat je wegvaren in de eigen fantasie.

Maandag 2 mei ook in Podium Hoge Woerd.


Zondag 1 mei

Katton (3+)

Karton komt tot leven door Ton de kat. Hij gaat voor het eerst buiten spelen maar raakt de weg kwijt als hij tikkertje speelt met een vlinder. Help Ton en ga mee op avontuur! Een verrassende voorstelling voor iedereen van 3 tot 7 jaar, gebaseerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’.


Zondag 1 mei

Fernando Lameirinhas

Melody Man is het afscheidsconcert van de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas. De rode draad in zijn liedjes is melodie en elk liedje in zijn carrière roept een gebeurtenis uit zijn leven op. Geniet deze avond van de rijke en rijpe melodieën.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief