Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Archief

5x weekendtips in Utrecht: 3 t/m 6 juni 2022

Yes, weekend! En ook nog eens een lekker lang Pinksterweekend. Er is weer genoeg te doen de komende dagen. Weet je nog niet helemaal zeker wat je wilt gaan doen? Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet. Fijn weekend!

foto header: El Buen Patrón – © REPOSADO PC – THE MEDIAPRO STUDIO


Vrijdag

Ontbindingsangst

Cabaretvoorstelling van Peter van Ewijk, winnaar Cameretten, Verliezer van leven sinds 1977.


Zaterdag

Mini Koffie Festival

Kom naar de grootste koffieproeverij van Nederland! De lekkerste koffies worden uit de kast getrokken en de dj draait tot middernacht. Samen met de vegan hapjes van LE:EN belooft dit een mini festival te worden.


Zondag

StoryTrail wandeling Amelisweerd

Laat je tijdens Pinksteren meevoeren in het verleden van het Utrechtse stadsbos en beleef de sagen en legenden van het eeuwenoude landgoed. In anderhalf uur neemt verteller Godefridus je mee op een avontuur dat je niet snel zult vergeten.


Hele weekend

Feestelijke opening Cultuurterras De Nijverheid

Van filmavond tot openluchtconcert, van kunstperformance tot locatietheater, het is allemaal onderdeel van het Cultuurterras. Dit weekend staat bol van de buitenprogramma’s vol experiment, kunst, film, muziek, theater, dans en het onverwachtse. Leve de kunst!


Hele weekend

El buen patrón

Fabriekseigenaar Blanco (Javier Bardem) maakt kans op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid. Alles moet hiervoor gesmeerd lopen, maar dit wordt bedreigd als een ontslagen werknemer uit is op wraak. Blanco bemoeit zich op manipulatieve wijze schaamteloos in het privéleven van zijn medewerkers met grote gevolgen van dien.


Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief