Uitagenda Utrecht maakt gebruik van cookies.

Diversen

Viva La Vuelta in TivoliVredenburg

De Vuelta komt naar Utrecht! Op vrijdag 19 augustus wordt de Spaanse wielerronde afgetrapt met een ploegentijdrit dwars door Utrecht.

In de dagen rondom de start van de Vuelta vinden er allerlei activiteiten plaats in de stad. Ook in TivoliVredenburg wordt er met een speciaal wielergerelateerd programma uitgebreid stilgestaan bij de start van de ronde. Luister naar de mooiste verhalen, ervaar de ronde als toneelstuk, leer meer over de wetenschap achter het wielrennen of beleef een avond met tourgrootheid Joop Zoetemelk.

Bekijk het programma hieronder of kijk op tivolivredenburg.nl

Evenement

De Rode Lantaarn

TivoliVredenburg

De professioneel bankzitters van De Rode Lantaarn voorzien je voor één keer live van een koersbeschouwing rond de Vuelta, die dit jaar in Utrecht vertrekt.

Datum wo 17 aug
Tijd 20:00 - 22:00
Bekijk evenement
Evenement

De wetenschap achter het wielrennen

TivoliVredenburg

Een avondvullende programma waarop je kennis maakt met de laatste wetenschappelijke innovaties achter de sport. Met o.a. Ellen Maas (Topsport Topics), Tim Takken (auteur Wielrennen en Wetenschap) en Arend Schwab (TU Delft).

Datum do 18 aug
Tijd 20:30 - 22:00
Bekijk evenement
Evenement

Vuelta '79 & De Tour van '80

TivoliVredenburg

Avond met o.a. Joop Zoetemelk, Wilfried de Jong en Mart Smeets. Een wielertheatershow in multidisciplinaire setting met muziek, toneel, beeldend proza, fijnzinnige poëzie, maar ook theatrale interviews.

Datum za 20 aug
Tijd 20:15 - 22:15
Bekijk evenement
Locatie

TivoliVredenburg

In het centrum van Utrecht staat TivoliVredenburg: een uniek uitgaanscomplex dat gebouwd is voor alle soorten muziek en uitgaan.

Bekijk locatie
Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief