5-delige serie gezonde kookworkshops in Utrecht

Wil je nieuwe inspiratie opdoen om een feestelijke maaltijd op tafel te zetten die volledig bestaat uit groenten en bovendien nog superlekker en gezond is ook? Zet eens wat vernieuwends op tafel met de feestdagen. Of wil je gewoon een gezellige avond kokkerellen?  Na 20 jaar koken en het organiseren van ‘Private dinners’ heeft Denise Harskamp van Denicious besloten een serie Gezonde Kookworkshops te organiseren met groenten in de hoofdrol. Er wordt gewerkt met biologische producten, de workshops zijn vegetarisch en houden rekening met glutenvrije en koolhydraatarme varianten.

Kookworkshopsserie ‘Smakelijk met Groenten’
Kookworkshops vinden plaats op woensdagavonden van 18.00-22.00 uur.
woensdag 25 oktober: Italiaans met groenten
woensdag 1 november: Arabisch met groenten
woensdag 8 november: Aziatisch met groenten
woensdag 15 november: Herfstgroentespecial: Michelinsterren
woensdag 29 november: Feestelijk met groenten

Locatie

Kookstudio ‘De Wilg’, Mecklenburglaan 3, Utrecht (naast Wilhelminapark | gratis parkeermogelijkheid

Vroegboekactie

Degenen die zich voor zaterdag 14 oktober inschrijven voor de 5 delige kookserie ‘Smakelijk met groenten’ ontvangen het boek ‘Geheim van de chefs’* cadeau. Wacht niet te lang, want de groepsomvang is max. 14 personen. Inschrijven? Stuur een email naar: denise.harskamp88@gmail.com

*Voor het boek ‘Geheim van de chefs’ (Circuspatz/A.W. Bruna, 2009), schoof Denise Harskamp bij de twaalf Nederlandse Michelinsterrenchefs aan tafel om hun passie en belevingswereld aan de buitenwereld bekend te maken o.a. Jonnie boer, Sergio Herman, Ron Blaauw.

Deelname en inschrijven

De kookworkshop duurt 4 uur en bedraagt per avond €75,-  incl. 3 glaasjes wijn, bruisend/plat water, thee en receptenboekje met foto’s.
De 5-delige kookserie is € 350,-   Het is ook mogelijk een workshop cadeau te geven. Max. groepsomvang: 14 personen. Allergie graag vooraf aangeven.
Meer info:www.denicious.nl of facebook.com/deniciousNL

Inschrijven? stuur een email aan: denise.harskamp88@gmail.com