Nietsvermoedend staan vijf jonge mensen in de stilte voor een storm die zijn weerga niet kent. Sofie leert zo snel mogelijk Koreaans (S ♥ K-pop). Nada experimenteert met seks (met avatars en webcams). Jessie heeft 4K volgers (en 1 echte vriend). Samy moet bewijzen dat hij een ‘echte man’ is (hoe dan?). Felix zoekt hulp (maar niemand hoort hem). Fay weet het zeker, zij wordt de nieuwe Edward Snowden.

bloedstollende whodunnit
Het zijn allemaal snowflakes*: kwetsbaar voor comments, ranking, shaming. Ze kennen elkaar, maar hebben zonder dat ze het van elkaar weten allemaal hetzelfde mysterieuze contact in hun telefoon staan: Red Rabbit. Wie is dit? Waarom weet hij zoveel? En wat gebeurt er als je niet naar hem luistert? Een bloedstollende whodunnit. Ongeschikt voor huilers, crybabies en bange millennials.

*Snowflake was de belediging van het jaar 2016. Een snowflake is een gevoelig tiepje, niet bestand tegen andere meningen dan die van zichzelf.

Tekst: Daniël van Klaveren, regie: Paul Knieriem, spel: Stefanie van Leersum, Daniël van Klaveren, Yamill Jones en Gonça Karasu. Ticket info