De wetenschap heeft het aangetoond: lachen is ook goed voor de spijsvertering! Daarom geniet je deze avond niet alleen van een lekker diner, maar krijg je tussen de drie gangen door ook de crème de la crème van de Nederlandse comedyscene voorgeschoteld, twee standuppers per editie. Aanvang 19.00 uur.

Dubbele prijswinnaars
In deze editie presenteert SSBU twee dubbele prijswinnaars: de winnaar van de Jury- en Publieksprijs van Cameretten 2007 Vincent Geers en de winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019: Jasper van der Veen (‘Zeldzaam podiumbeest’-jury LCF).

Andries Tunru speelt met vuur
Niemand minder dan cabaretier Andries Tunru is de nieuwe host/MC op deze extra intieme Coronaproof editie van Lachen met volle mond. Het is zijn taak samen met de standuppers het vuurtje hoog op te stoken. De keukenbrigade van Zindering is het wel toevertrouwd om aan ‘Lachen met volle mond’ een smakelijke invulling te geven.

Eerder te gast in ‘Lachen met volle mond’: Edo Berger, Arie Koomen, Wouter Monden, Roel C. Verburg, Kristel Zweers en Berit Kompanjen.

Prijs € 35 (inclusief diner, exclusief drank), kortingen zijn niet geldig. Ticket info