Hét festival waar je gloednieuwe voorstellingen ontdekt. Op 11 februari 2020 vindt de tweede editie van dit mini-festival plaats in Het Huis Utrecht.

AURA: A Shamanistic Techno Ritual of Dance – Moreno Perna
Dance
Het lichaam wordt gezien als de bron van de aura en beweging als de taal van de geest. AURA cree¨ert een geladen sfeer met extatische dans. Moreno Perna en Evgenia Rubanova brengen een sjamanistisch technoritueel dat een beroep doet op al je zintuigen.

Never Never Never Ever Never Never Ever Never Ever Ever EVER Ever EVER Give Up Unless It Gets Too Hard – Billy Mullaney
Theater
In Never Never Never… monteert Billy Mullaney in twee dagen een trailer voor een voorstelling die nooit zal worden gemaakt.

Schitterend in Afwezigheid – José Montoya & Jouke Koning
Music release & Art Exposition
In een tijd waarin iedereen zichzelf als product ziet en dat op het wereldwijde web promoot, is dit een tegenreactie van Montoya en Koning. Een album dat zelfs op z’n release niet getoond wordt en makers die niet in het licht treden. Wat er overblijft? Beeldende kunst en geluidskunst als echo van de muziek.

Burning Butterfly XL – Annica Muller
Theater
Burning Buttery XL is een unieke solovoorstelling van Annica Muller over het nachtelijke leven in stripclub La Luna en werpt een humoristische en rauwe blik op seksualiteit, grenzen en macht. Ticket info