Shakin’ Stevens heeft tal van hits gehad waaronder ‘This Ole House’, ‘Green Door’ en ‘Oh Julie’. Zijn nummers stonden bovenaan de hitlijsten in Engeland en waren ook grote hits internationaal.

Stevens was de bestverkopende artiest van een decennium in Engeland met 33 hits en 4 nummer 1 hits op zijn naam, samen met vele hitalbums. Shakin ‘Stevens begon bands op te richten vanaf het moment dat hij de school verliet en uiteindelijk, als Shakin’ Stevens en de Sunsets, opende hij voor The Rolling Stones – hij deelde ook de bills met artiesten zoals Chuck Berry, Arthur Big Boy Crudup, Ian Dury, Georgie Fame – de lijst gaat maar door. Shaky werd vervolgens uitgenodigd door Jack Good om te spelen in de Londense, West End musical, ‘Elvis!’, die 19 maanden lang liep – vele prijzen won – en een groot publiek trok, waaronder Carl Perkins en David Bowie. Tijdens zijn indrukwekkende carrière werkte Stevens samen met o.a. Albert Lee, Tony Joe White, Hank Marvin (The Shadows), Rod Argent (Argent) en Roger Taylor (Queen).

Voor het Donau’s grootste festival in Wenen trad Stevens op voor een publiek van meer dan 200.000 mensen, en hij herhaalde dit succes tijdens een oudjaarsconcert in Krakau, waar Stevens opnieuw headliner was en een publiek trok van bijna 220.000. De afgelopen jaren heeft hij ook regelmatig nieuwe albums opgenomen die in de charts zijn verschenen en hij blijft touren door Europa.

In 2016 bracht hij zijn laatste hitalbum ‘Echoes of Our Times’ uit – een album van Life and Times, met het beste van blues, roots, Americana en classic rock, een van de meest geprezen albums van het jaar – gevolgd in 2017 door een 33-date tour door het Verenigd Koninkrijk. Ticket info