Na het verlies van een dierbare lijkt het soms alsof je jezelf weer opnieuw moet uitvinden. Praten en denken zijn goed, maar hebben ook grenzen. Bij intuïtief schilderen maak je gebruik van een andere ‘taal’ om met je verhaal bezig te zijn. Docent Welmoed Reitsma helpt je op weg met een visualisatie oefening. Hierdoor is het mogelijk om verbinding met jezelf te maken en je gevoelens. Verbinding met wat op dit moment voor jou wezenlijk is. Door middel van de schilderkwast geef je vorm aan deze beleving. Laat je vooral verrassen door het resultaat! Let op: schildertalent of ervaring zijn niet nodig.

Welmoed Reitsma is autonoom beeldend kunstenaar. Voor haar gaat het in kunst over het zichtbaar maken van ‘het innerlijke’ en de gelaagdheden hierin. Wat drijft mensen? Waarom en waartoe? Hoe verhouden we ons tot datgene dat groter is dan wijzelf? Welmoed werkt niet naar de realiteit, maak zoekt wat erachter of eronder zit.

Lees meer op: www.welmoedreitsma.nl.
Kosten: 15,- (inclusief materiaal, aanmelden via de website)

Stichting TrösT bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers die een ontmoetingsplaats willen bieden aan mensen die met verlies door de dood te maken hebben. TrösT geeft niet alleen troost maar ook aandacht en inspiratie. Dit doen we door het aanbieden van creatieve workshops, lezingen, informatieavonden, filosofische cursussen, muzikale- en literaire activiteiten en maandelijkse ontmoetingen in café TrösT. Nieuwsgierig naar het programma? Kijk voor meer informatie op www.trost.nl. Ticket info