Newbe of pro?
Het maakt op het fesTEAval niet uit of je (nog) niks over thee weet of alles al denkt te weten. Nikki Hoolwerf, programmamaker fesTEAval, vertelt dat er speciale ruimtes zullen zijn voor bezoekers die nog nieuw zijn in de theewereld en dat er ruimtes zijn waar de theeprofessionals hun hart op kunnen halen. Zo is er voor ieder wat wils!

Naamsverandering
“Voorheen kende je ons misschien onder de naam ‘Dutch Tea Festival’. Vanaf 2018 zijn we met een nieuwe naam van start gegaan: fesTEAval!” vertelt Nikki. “Een naam waarbij thee centraal staat, maar er ook aandacht is voor lifestyle.” Niet alleen is er alles over thee te vinden, maar ook bijvoorbeeld over chocolade of andere lekkernij wat je bij de thee kan eten.

Ontspanning
Food gaat zeker een grote rol spelen op het fesTEAval, maar ook ontspanning. Thee en ontspanning worden in één adem met elkaar genoemd; Even tot jezelf komen en genieten van het moment. Time for me, time for tea! Wat kan daar beter bij ondersteunen dan yoga en mindfulness? Buiten dat thee ontspannend werkt, is het ook heel gezond. Het hydrateert je lichaam en met behulp van bepaalde theesoorten worden slechte afvalstoffen snel de deur gewezen. Thee is dus meer dan alleen een drankje! Hou ons programma in de gaten op www.festeaval.nl/line-up/, want hier geven we regelmatig een update over nieuwe artiesten en workshops.