Van 19 juli tot en met 25 augustus wordt de expositie Geflikt in de Lik georganiseerd. In deze gratis toegankelijke expositie zal een grote diversiteit aan moderne kunst, streetart en graffiti te zien zijn. De creatieve samensteller van deze expositie is de Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm.

De expositie legt een verbinding tussen verschillende moderne stijlen. Kenmerkend voor de expositie is de diversiteit aan namen die hun werk tentoonstellen. Van mixed media kunstenaar Udo Braehler tot internationaal opererend streetart artiest OX Alien uit Rotterdam. De expositie bevat een veelvoud aan vormen van verbinding en grensvervaging, tussen disciplines, tussen kunstenaars en werkwijze, en tussen zogenaamd hoge en lage cultuur. Uitgangspunt voor de expositie is het experiment, de ontmoeting, en het proces van het maken.

De expositie is onderdeel van de culturele en culinaire activiteiten die deze zomer rondom pop-up stadsstrand Copacabajes door De LiK worden georganiseerd. Copacabajes van 19 juli tot 25 augustus en is geopend op donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur tot 23.00 en zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur. Partners tijdens de Copacabajes; Podium Papegaai, Gajes in de Bajes met Kleddernat, Terrence Sessions, Kranck, Meisjes van de Wijn, Fever Tree, Hermit Gin en WTVR.