Liefde moet gevierd worden! Midzomergracht festival viert van 21 t/m 28 juni 2019 voor de 23e keer seksuele en genderdiversiteit samen met bewoners van Utrecht en bezoekers uit binnen- en buitenland. Wat kan je verwachten? Een week lang allerlei activiteiten op het gebied van cultuur, sport, debat en ontmoeting, bijzondere exposities en een scala aan feesten. Alles in een typisch gemoedelijke Utrechtse sfeer waar bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten, samen feesten en sporten.

Grand Opening op vrijdag 21 juni: De start van het Midzomergracht festival wordt dit jaar groots gevierd op het Domplein! Vrijdag 21 juni vanaf 20:00 uur, is de officiële Grand Opening op het Domplein in Utrecht met zangeres MAAN als hoofdact, DJ Den, Booombasstic en meer. Gratis toegang.

Panndora op zaterdag 22 juni: Op zaterdag 22 juni kun je naar Panndora in Julianapark in Utrecht. Het gay festival voor gays, straights en alle daar tussenin. Tickets verkrijgbaar via www.panndora.nl

Queer Film Festival Utrecht: Op maar liefst veertien locaties zijn in Utrecht meer dan 16 queer films te zien.

Verder kun je speeddaten, zijn er thema-avonden, wandelingen, tentoonstellingen en kun je bowlen.

De activiteiten van het Midzomergracht festival worden georganiseerd door de roze en aanverwante organisaties van Utrecht, in samenwerking met vrijwilligers van het festival, rondom de pijlers Sport, Educatie, Cultuur & Pride.