Van 21 november tot 6 januari kun je exclusief in de Salon van Weleer een nieuwe en spannende Real live-game spelen: Krampus.

Onze huidige Sinterklaas, beschermheilige en weldoener Sint-Nicolaas, wordt al sinds zijn heiligverklaring, evenals de Kerstman, bijgestaan door een duivelse knecht die kinderen, tieners en volwassenen schrik aanjaagt en beoordeelt of zij dit jaar goed of slecht zijn geweest. De naam van dit hulpje van Sint en Kerstman is Krampus. Hij jaagt je met plezier de stuipen op het lijf, zodat je je in het nieuwe jaar wat beter zult gaan gedragen.

Verstopt in de werfkelders van de Salon van Weleer wacht Krampus de deelnemers aan het spel op. Hij zal zijn eindejaar oordeel gaan vellen. Uiteraard niet zomaar. Deelnemers zullen eerst antwoord moeten geven op diverse vragen, avontuurlijke en spannende opdrachten gaan vervullen en worden uitgedaagd om een aantal gewetensvragen te beantwoorden.

Na afloop krijgen de spelers nog een kort nagesprek over het spel en kunnen ze op adem komen in de Salon van Weleer onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, wat zelfgebakken pepernoten of Lebkuchen.