Op dinsdagmorgen 21 januari treden de vier trombonisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest op in Theater Stefanus in Utrecht Overvecht.

Normaliter zitten ze met hun grote glanzende instrumenten hoog achterin het Nederlands Philharmonisch Orkest in het Concertgebouw. Vandaag zijn ze de solisten in een verrassend kamermuziekprogramma. Ze worden begeleid door pianiste Tea Lomdaridze.

Op het programma staat muziek vol warme klanken en spetterend vuurwerk van Beethoven, Leopold Mozart en Frank Sinatra. Het concert begint om 10.30 uur en de toegang is gratis.

De volgende concerten in ZIMIHC theater Stefanus zijn op:

Maandag 17 februari ‘Speelse eenvoud uit het interbellum’
Het Ciconia Consort (strijkorkest) speelt muziek van Weill en Korngold. Met Maria Pedano, zang en Anuschka Pedano, altviool.

Dinsdag 24 maart ‘Lisztconcours loves Appeltaart!’
Semifinalisten en/of oud-deelnemers van het imposante pianoconcours dat deze weken wordt gehouden spelen met concertmeester Lis Perry en andere Appeltaartmusici een feestelijk programma.

Maandag 15 juni ‘Levenslust’ Operasterren Karin Strobos en Martijn Cornet zingen Rossini, Chausson en Barber. Met de Amsterdam Puccini Players (piano en strijkers).