TWIST!
Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST!. Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een perfect uitje voor het hele gezin.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een acrobaat die eerst geplukt wordt en later op de fles gaat. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

U-Pas
Houders van een U-Pas kunnen kaarten voor de Zijtribune betalen met hun pas. Er wordt slechts €6,- voor een kind (1 t/m 11 jaar) of €7,- voor een volwassene (12 jaar en ouder) van het tegoed afgeschreven. Deze actie is alleen verkrijgbaar aan de circuskassa en niet online. Niet vergeten de U-pas(sen) mee te nemen naar de circuskassa.

Voorverkoop
De voorverkoop loopt tot 120 minuten voor iedere show via www.magic-circus.nl. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa. Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. In diverse winkels en online zijn kortingsbonnen te vinden. Mis het niet!