Nog maar twee zondagen en dan is Festival Tweetakt 2018 écht voorbij. Fort Ruigenhoek is op 3 en 10 juni voor het laatst geopend, dus kom nu het nog kan nog even over het avontuurlijke groene fort struinen om alle spannende beeldende kunst te ontdekken, de zoekgeraakte kaboutermuts te vinden, een kunstige dobber te maken, aan de ministad te bouwen, je eigen kunstwerk van de achtbaan te laten roetsjen en daarna even uit te rusten op het terras. Bovendien zijn er ook nog twee voorstellingen te zien op het fort:

Op zondag 3 juni spelen Ciska en Lies van tout petit voor de állerlaatste keer de dansvoorstelling Schots en Scheef (3+). Al puzzelend zoeken ze naar evenwicht in een bouwwerk van scheve tafels. En na de voorstelling mag je zélf op en onder het de tafels op verkenning.

De theatervoorstelling Detective Le Schmou (6+) van Kajetan Uranitsch gaat eigenlijk pas op Festival Tweetakt 2019 in première, maar op zondag 10 juni kun je de beste geheimdetective van de wereld alvast in actie zien. Een voorproefje voor volgend jaar dus.