Het Utrechtse theatergezelschap Stadsavonturen luidt het nieuwe jaar in met drie StoryTrail stadswandelingen vol historische sagen en legenden. Op zondagmiddag 5 januari neemt verteller Brot van Gromme zijn publiek mee langs de vermaarde Utrechtse Liefdesbreuklijn. En op zaterdag 11 en zaterdag 18 januari kun je heerlijk griezelen tijdens de nachtelijke StoryTrail Spookwandeling van verteller Bastiaan.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengen de vertellers de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. Vrome kluizenaressen, smachtende geliefden, overmoedige bouwmeesters en duivelse geesten: tijdens deze stadswandeling kom je hen allemaal tegen. Ga mee en beleef een fantastisch stadsavontuur dat je niet snel zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht van verteller Brot van Gromme begint op zondag 5 januari 2020 om 14.00 uur. De StoryTrail Spookwandeling van verteller Bastiaan gaat op zaterdag 11 en zaterdag 18 januari om 20.00 uur van start. Ticket info