Ervaar het Wolvenplein nog eenmaal als echte gevangenis. Van 17 tot 21 oktober spelen de Gevangenis Monologen in Utrecht. Het stuk is gebaseerd op de verhalen van ex gedetineerden, en wordt gespeeld door oa Birgit Schuurman en Kenneth Herdigein. Herman Koch en Christine Otten schreven het stuk.

De Gevangenis Monologen daagt je uit de wereld van het gevangenisleven in te stappen. Vijf exclusieve voorstellingen in oktober vertellen het echte verhaal van (ex-)gedetineerden Wesley en Arsen op de plek waar zij hebben vastgezeten – de gevangenis. Herman Koch, Christine Otten en Manon Uphoff leerden ze kennen tijdens een schrijfcursus die zij gaven in de gevangenis, en schreven hun verhalen op. De cast bestaat uit Birgit Schuurman, Kenneth Herdigein, Thomas Boer en Poal Cairo. De regie is in handen van Kasper Kapteijn, en de muzikale begeleiding komt van Lorijn von Piekartz (voormalig Jett Rebel gitarist).

Wij nodigen je uit om van de voorstelling te komen genieten en de voormalige gevangenis te ervaren in een avondvullend programma. Reserveer nu kaarten voor een voorstelling in Utrecht, en kies uit een van de volgende data: 17, 18, 19, 20 en 21 oktober. Maar wees op tijd, er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. In Amsterdam en Arnhem speelde de Gevangenis Monologen al 8 uitverkochte voorstellingen. Wie er in Utrecht niet bij kan zijn heeft ook nog de mogelijkheid om in Haarlem de voorstelling te bezoeken in november. Kaarten via www.gevangenismonologen.nl