De filmtheaters zijn helaas nog even gesloten, maar Hoogt on Tour gaat gewoon online door! Op de Picl pagina van Hoogt on Tour staan genoeg films om de lockdown door te komen. Weer eens wat anders dan Netflix of Prime! Wij geven enkele tips voor deze week.


Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Portret van de beruchte fotograaf

Helmut Newton – foto Alice Springs

Helmut Newton was een van de meest beruchte fotografen van de 20e eeuw. Hij ‘hield van vulgariteit’, gaf hij eens toe. Zo zouden er altijd wat boeien, kettingen en touwen in de achterbak van zijn auto hebben gelegen voor een onverwachts fotomomentje.

Engels, NL ondertiteld / 93 min

IMdB >>

Trailer >>

Picl pagina >>


Calm with Horses

Verbluffende regiedebuut

Douglas ‘Arm’ Armstrong heeft zijn bokscarrière ingeruild om voor een criminele drugsfamilie te werken, die bescherming biedt in ruil voor loyaliteit. Al snel krijgt Arm de taak om het vuile werk op te knappen. Maar dan speelt zijn geweten op: kiest hij voor een schoon geweten of blijft hij loyaal aan zijn beloftes?

Engels, Iers, NL ondertiteld / 101 min

IMdB >>

Trailer >>

Picl pagina >>


Swallow

Indrukwekkende debuut

Een ogenschijnlijk perfect gezin heeft alles op een rijtje. Een goede baan, een mooi huis en ook nog eens in verwachting van een kindje. Maar achter de schone schijn voltrekt zich een drama als de jonge aanstaande moeder een gevaarlijke eetstoornis ontwikkelt.

Engels, Nl ondertiteld / 95 min. 

IMdB >>

Trailer >>

Picl pagina >>


Rose Plays Julie

Iers wraakverhaal

Wanneer Rose haar biologische moeder besluit op te zoeken, leidt haar zoektocht naar verontrustende en gevaarlijke onthullingen over haar echte vader. Wat volgt is een intens wraakverhaal van biologisch ouderschap, seksueel misbruik en macht.

Engels en Iers, NL ondertiteld / 97 min. 

IMdB >>

Trailer >>

Picl pagina >>


The Nest

Beklemmende thriller met Jude Law

Hoe ver ga je om de schijn van gelukkig zijn op te houden? En wat doe je als in dat masker de eerste barstjes zichtbaar worden? Met The Nest toont regisseur Sean Durkin waar mensen in staat in zijn om de goede schijn op te houden. Met hoofdrollen voor Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Talented Mr. Ripley ) en Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).

Engels, NL ondertiteld / 107 min 

IMdB >>

Trailer >>

Picl pagina >>