De filmtheaters zijn helaas nog even gesloten, maar Hoogt on Tour gaat gewoon online door! Op de Picl pagina van Hoogt on Tour staan genoeg films om de lockdown door te komen. Weer eens wat anders dan Netflix of Prime! Wij geven enkele tips voor deze week.


The Burnt Orange Heresy

première

Deze nieuwe Britse film van regisseur Giuseppe Capotondi is een stijlvolle crime thriller waarin een kunstcriticus tegen elke prijs een werk van een legendarische kunstenaar probeert te bemachtigen. Met een sterrencast die bestaat uit Claes Bang (The Square), Elizabeth Debicki (Widows, Tenet), Donald Sutherland en Mick Jagger.

€ 8,50

Trailer >>

Picl pagina >>


Corpus Christi

Beste van 2020

Pools drama over de twintigjarige jeugddelinquent Daniel die ervan droomt om priester te worden. Vanwege zijn strafblad maakt hij alleen geen schijn van kans. De film werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Internationale Film en heeft wereldwijd zo’n 50 prijzen gewonnen.

Voorafgaand aan deze film bekijk je de korte animatiefilm Zangkom Redux, aangeboden door Ultrakort.

€ 4,99

Trailer >>

Picl pagina >>


The Mole Agent

Inclusief IDFA Q&A

In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardenhuis.

IDFA Extended Q&A: The Mole Agent

Na The Mole Agent kun je kijken naar een nagesprek met filmjournalist Dana Linssen en regisseur Maite Alberdi, dat speciaal is opgenomen voor IDFA. Het nagesprek is niet ondertiteld.

Voorafgaand aan deze film bekijk je de korte animatiefilm Tourist Trap, aangeboden door Ultrakort.

€ 8,50

Trailer >>

Picl pagina >>