Op kampeervakantie? Kom naar de Jaarbeurs voor duizend-en-één ideeën

Ben je een enthousiast kampeerder? Of wil je juist ontdekken of een kampeervakantie iets voor jouw is. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dé plek om je eerstvolgende kampeervakantie te beginnen. Hier vind je de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten. Honderden vierkante meters vol kampeeraccessoires en overal krijg je van leveranciers en fabrikanten tips en advies voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Het gonst van de activiteiten

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs biedt veel meer dan alleen ‘het dak boven je hoofd’. Er is een complete hal vol handige accessoires. Er zijn proefritten met campers en trekauto’s met caravans. Buiten ligt een spectaculair testparcours, de ‘Subaru Experience’. Je kunt e-bikes testen op het fietsparcours. Praktische informatie met tips & tricks krijg je in het kampeertheater. En wil je tussendoor even je hoofd leegmaken? In de hallen vind je overal gezellige terrassen.

Subaru Experience

Als caravanliefhebber stel je hoge eisen aan hun auto. Want als je duizenden kilometers aflegt -door heel Europa- dan doe je dat bij voorkeur met de meest geschikte auto. Op het buitenterrein kun je de nieuwste SUV’s en cross-overs van Subaru zelf rijden en zelf ervaren. Je merkt bijvoorbeeld de effecten van de Trailer Stability Control. Er zijn spectaculaire proeven waarbij je de voordelen van vierwielaandrijving ontdekt. En je kunt manoeuvreren met een caravan.

Proefrit maken met een camper

Kom naar Utrecht en kruip zelf achter het stuur van jouw favoriete camper. Onder begeleiding van een deskundige maak je een rit vanaf de Jaarbeurs en weer terug. Het maken van een proefrit is helemaal gratis. maar geef het via de website wel van tevoren door.

Innovatieplein

Op het Innovatieplein vind je een overzicht van innovaties, die te zien zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Wil je alle innovaties live zien? Loop dan de Innovatieroute en ga langs bij de verschillende leveranciers. Ook een bezoek aan het Kampeertheater is de moeite waard. Hier is elke dag een presentatie is over de nieuwste ontwikkelingen in de kampeerbranche.

Beursacties

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn elke editie weer talloze acties en aanbiedingen. Heel veel exposanten hebben een (win)actie op hun stand. Ook zijn er overal aantrekkelijke horeca-aanbiedingen. Op kampeerencaravan.nl/beursacties staan steeds weer nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen.

Praktische informatie

Koop je tickets via kampeerencaravanjaarbeurs.nl/tickets en je betaalt maar € 10,-

Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00 uur