Een bruisende plek in het hart van de stad. Midden in het Griftpark, vind je Griftsteede van stichting Utrecht Natuurlijk. Of je nu jong bent of oud, ga naar Griftsteede om lekker te ontspannen of al spelend te leren. Ontdek de kinderboerderij met de nieuwsgierige geiten, maar ook met een heuse bijenstal. Beklim het klimfort in de speeltuin. Maak waterpret in het pierenbadje of kom rustig even zitten met je gezicht in de zon.

Achter het hoofdgebouw ligt de stadstuin met een kweekkas, de Groenkapel en het Blotevoetenpad. Loop op blote voeten over het slingerpad door de tuin. Bewonder het uitzicht op de tuin vanuit de educatieve huiskamer. En doe een keer mee aan een van de inspirerende natuuractiviteiten. Ook kan je een bezoek brengen aan de centrale hal met prachtige kunstexposities. Op de activiteitenkalender zie je welke werken er nu hangen.

Een bezoek aan Griftsteede en deelname aan de activiteiten is gratis, tenzij anders staat aangegeven. Voor meer informatie en openingstijden, bekijk de website van Griftsteede: www.utrechtnatuurlijk.nl/locaties/griftsteede