Stagiair(e) Uitagenda Utrecht – Redactie & Contentmarketing

(vanaf direct of september 2017 / bij voorkeur 5 maanden / 5 dagen per week)

Liefhebbers van kunst & cultuur opgelet! Ben je thuis in online media en daarnaast accuraat, communicatief vaardig en in het bezit van een goede pen? Dan is een stageplek bij ons op de online redactie in het hartje van Utrecht echt iets voor jou! Uitagenda Utrecht verzorgt de meest complete uitagenda en informeert daarmee bewoners en bezoekers van Utrecht over het cultuuraanbod in de stad. Dit doen we via het cultureel lifestylemagazine Uitagenda Utrecht, de website www.uitagendautrecht.nl, de Uitmail en diverse Uittips in verschillende media.

Wij zijn per direct, of per september 2017, op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onze online redactie komt versterken. Het liefst voor minimaal vijf maanden, vijf dagen in de week (een
alternatief voorstel is bespreekbaar). De stage is bedoeld voor studenten die al gevorderd zijn met hun opleiding. Helaas hebben wij geen ruimte voor een afstudeerstage of -opdracht.

Taken:

  • Het onderhouden en aanvullen van de online uitagenda: het schrijven van online (SEO) content, invoer agenda, fotobewerking, etc.
  • Dagelijkse webredactie voor de online uitagenda: het verzorgen van tips, winacties en uitgelichte evenementen.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website.
  • Opstellen, schrijven en redigeren van evenementenkalenders.
  • Het verzamelen en schrijven van leuke (agenda-)items voor onze social media kanalen (Facebook/Twitter/Instagram)
  • Opstellen en versturen van de wekelijkse Uitmail.
  • Overige ondersteuning bij marketing- en communicatiewerkzaamheden op de afdeling.

De stage is uitermate geschikt voor studenten die een studie doen in de richting van marketing, (bedrijfs)communicatie, communicatiekunde, nieuwe media, e.d.

De stagevergoeding bedraagt 250,- euro bij fulltime (38 uur) dienstverband. Geïnteresseerd? Mail dan je motivatiebrief en je CV naar Robert Ramkema via r.ramkema@utrechtmarketing.nl. Wil je meer informatie? Bel dan 030-2323080 en vraag naar Robert.