Theater
dinsdag 16 april 2024

Soula’s Storytelling Nights

Soula's Storytellingnight - te zien in Theater Kikker Utrecht
foto: Anna van Kooij

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
€ 6,00 - € 12,00
Datum di 16 apr
Tijd 20:30

Een avond vol verhalen van professionele storytellers en getalenteerde nieuwkomers.

Grappige, verdrietige, spannende, lieve, ongelooflijke, troostende verhalen: dat is waar Soula’s Storytelling Nights om draait. Voel je thuis en luister naar verhalen van over de hele wereld!

Kom dinsdag 16 april luisteren naar ervaren verhalenvertellers en getalenteerde nieuwkomers die hun verhaal vertellen. Waargebeurde verhalen over gekke families, vreselijke dates, mythen, volksverhalen of nieuw geschreven verhalen. En als de inspiratie toeslaat, wordt het publiek uitgenodigd om hun naam in een hoed te stoppen. Aan het einde van de avond worden twee namen willekeurig gekozen en mogen de gelukkigen hun verhaal delen. Alles kan zolang de verhalen maar verteld worden en niet van papier worden voorgelezen.

Vier keer per jaar host Soula Notos deze storytellingavond in Theater Kikker. Dit is de laatste editie van dit theaterseizoen. 

Let op! Soula’s Storytelling Nights is Engelstalig.

Over Soula Notos
Soula Notos is een Nederlands-Griekse theatermaker en performer uit Utrecht met ervaring op het gebied van storytelling, spoken word, comedy en acteren. Ze maakte de solovoorstelling “Wie ben je als niemand kijkt?” en trad daarmee op op verschillende storytellingfestivals (in Oslo, Amsterdam, Utrecht, Praag en London) en ook op Oerol en Festival Boulevard. Ze probeert te verbinden, te veranderen, mensen te laten lachen en zichtbaar te maken wat tot dan toe onzichtbaar bleef. Meer info: www.soula.nl.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief