Over Uitagenda Utrecht

Uitagenda Utrecht verzorgt de meest complete uitagenda op het gebied van cultuur en uitgaan in de stad Utrecht. Uitagenda Utrecht informeert bewoners en bezoekers van Utrecht over het cultuuraanbod in de stad o.a. via het Uitagenda Utrecht magazine, de website www.uitagendautrecht.nl, de Uitmail, Kidsmail en diverse Uittips in o.a. Trajectum en op diverse narrowcasting-schermen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het culturele aanbod van de stad Utrecht!

Magazine Uitagenda Utrecht

Uitagenda Utrecht is een magazine vol cultuur, lifestyle en uitgaansinformatie. Het magazine is gratis verkrijgbaar in en rond Utrecht bij o.a. culturele instellingen, horeca en de Utrechtse filialen van Albert Heijn. Het Uitagenda Utrecht magazine verschijnt tien keer per jaar en biedt de meest complete uitagenda van Utrecht én interessante achtergrondartikelen, interviews en tips.

Lees hier alle magazines van 2015 tot heden terug, via Issuu.

Website Uitagenda Utrecht

De agenda op de website wordt doorlopend bijgewerkt en is op mobiel, tablet en desktop te bekijken. Het is daarmee de meest complete culturele agenda van Utrecht.

Disclaimer

De redactie van Uitagenda Utrecht is onafhankelijk. De redactie behoudt zich het recht voor aangeleverde informatie in te korten, aan te passen, of niet te plaatsen. Ondanks de zorg van de redactie voor de (agenda) informatie is het mogelijk dat het online gepubliceerde onvolledig is of onjuistheden bevat. Eventuele onjuistheden kunnen gemeld worden via redactie@uitagendautrecht.nl

Colofon

Sitedesign: FELT
Technische realisatie: HIKE

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief