Festivals
zaterdag 25 maart 2023

Sencity Festival – 20 jaar!

Sencity Festival - 20 jaar!
foto: Jessie Kamp

Praktische informatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht Bekijk locatie
€ 15,00

Programma Sencity Festival compleet met (un)spoken word, comedy, kunst en meer

Op zaterdag 25 maart viert Sencity Festival haar 20-jarig jubileum in TivoliVredenburg. MEROL is bevestigd als co-headliner en geeft een uniek, eenmalig optreden. Het zintuigprikkelende belevingsfestival brengt werelden samen die normaliter gescheiden blijven. Dove, slechthorende en horende bezoekers beleven hier muziek met al hun zintuigen. Wanneer de artiest een spetterende live performance geeft, wordt die bijgestaan door een dove performer of muziektolk. Tegelijkertijd verspreidt de aromajockey geuren die de emotie van het liedje versterkt en bereidt een chef bijpassende hapjes. De visuals en lichtshow sluiten hier naadloos op aan terwijl het publiek los gaat op een trillende, lichtgevende dansvloer. Het is een live 2.0 beleving waar elke publieksgroep gelijkwaardig van profiteert.

Houd InstagramFacebook en de website in de gaten voor updates over het programma.

Toegankelijkheid
Sencity Festival is geïnspireerd op doven cultuur en het niet of minder kunnen horen van muziek. We We maken muziek op diverse manieren toegankelijk. Op Sencity zijn er geen ringleidingen aanwezig, maar wel tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken. Bezoek de website van Sencity voor meer praktische informatie.

Gratis toegang tolk
Verbetert een tolk of begeleider jouw ervaring? Je kunt hiervoor een gratis ticket aanvragen via info@possibilize.today (uiterlijk woensdag 22 maart).

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief