Cabaret
vrijdag 24 maart 2023

Cabaretpodium: Nathalie Baartman

Cabaretpodium: Nathalie Baartman
foto: Astrid van Loo

Praktische informatie

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht Bekijk locatie
€ 10,00 - € 16,00
Datum vr 24 mrt
Tijd 20:30

Op vrijdag 24 maart staat Nathalie Baartman op het cabaretpodium van Parnassos met haar voorstelling SNAK. Nathalie snakt naar het oude normaal. Dat we gewoon iemand kunnen aanraken, knuffelen en omhelzen. Op handen en voeten snakte de comédienne door het gras. Reikhalzend. Zoekend. Snakkend naar de dag dat alles weer als vanouds gaat.

Over SNAK
Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. ‘Zoek je dan wat?’, vroeg de man. Ik zei: ‘Ik reikhals deze dag’. Naar iets om aan te raken.

Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht.

Nathalie Baartman
Nathalie won in 2004 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Haar cabaretprogramma’s zijn een absurde vertaling van haar leven. In elk programma bezingt ze de hang naar een kleinere wereld. Ze staat haaks op de Zuidas. Ze vindt de grap in dingen die niet lukken. Zonder zelfspot is het leven te ernstig.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief