Theater
woensdag 21 juni 2023 - zaterdag 8 juli 2023

Holland Opera: Kersentuin

Holland Opera: Kersentuin

Praktische informatie

Fort Rijnauwen
Vossegatsedijk 5
3981 HS Bunnik Bekijk locatie
€ 30,00 - € 65,00

Met landgoed Rijnauwen als decor maakt Holland Opera voor het eerst in Nederland een grootschalige opera van Tsjechovs Kersentuin

Varya vraagt zijn moeder Ljoebov (Ekaterina Levental) uit Parijs terug te keren naar Rijnauwen. Hun landhuis is omgeven door een prachtige oude boomgaard, maar de familie zit diep in de schulden en zal iets moeten doen om een veiling van het landgoed te voorkomen.

In Kersentuin, met het betoverende landgoed Rijnauwen als decor, wanen we ons in een ongerept stukje natuur en voelen we mee met de familie en hun verlangen om het verleden te behouden. Dit verleden is bepaald niet smetteloos. Geteisterd door schulden, onuitgesproken familieperikelen en achtervolgd door het verdriet om een verloren kind doet het stuk denken aan de beroemde Deense film: Festen.

Heden, verleden, melancholie, hebzucht en daadkracht vormen de uitgangspunten voor deze Kersentuin waarmee Holland Opera een opera van Tsjechovs geliefde toneelstuk maakt.

Vroeg-boek-korting!
Help Holland Opera door je kaartje vroeg te boeken. Bestel in mei je kaarten met 10% korting.
Volwassenen: € 58,50 euro (tot 1 juni, daarna kosten ze € 65,-)
T/m 30 jaar: € 35,- euro (tot 1 juni, daarna kosten ze € 40,-)

Slecht weer scenario
Let op! Wanneer het regent wordt de voorstelling verplaatst naar de zondag in dezelfde week. Restitutie is niet mogelijk, dus reserveer ook de zondag in je agenda.

Tijdschema
19.00 uur kassa open
21.15 uur start voorstelling

Diner tip?
Wil je van te voren uit eten? Na aankoop van je tickets ontvang je een link voor een speciaal theatermenu bij Restaurant Vroeg.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief