Cabaret Musicals & shows
vrijdag 9 juni 2023 - zondag 11 juni 2023

Dubbel

Dubbel door Tineke Schouten
foto: Margot de Heide

Praktische informatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht Bekijk locatie
€ 10,00 - € 40,00

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, we hebben het in Nederland met onze vrijheden en verworvenheden over het algemeen harstikke goed, maar blijf maar eens vrolijk als je alle ellende in de wereld om je heen tot je door laat dringen. Dat voelt best dubbel, toch?  Toch maakt Tineke er ook in haar 25ste show een feestje van, want vanavond is het leven mooi. Als vanouds laat ze je dubbelklappen van het lachen met splinternieuwe types vol menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie, gevoelige liedjes niet.

VSCD-oeuvreprijs
“Tineke Schouten zit al 40 jaar in het vak en is een unieke, vaste, constante factor in het Nederlandse theaterlandschap gebleken. Ze heeft maar liefst 25 voorstellingen gemaakt en met uitzondering van de afgelopen coronaperiode nooit een seizoen overgeslagen.” Daarom ontving Tineke in december de VSCD Oeuvreprijs uit handen van bestuursvoorzitter Gea Zantinge en André van Duin. De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) kent deze prijs toe aan een geweldige vakvrouw, de koningin van de typetjes, die met haar lange loopbaan een icoon in de Nederlandse theaters is geworden. 

Credits
muziek en (lied)teksten: Tineke Schouten, muzikanten: Frank van Wanrooy, Patrick Karges, Renée Brunt, foto: Margot de Heide www.tinekeschouten.nl

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief