Klassieke muziek
zaterdag 20 april 2024

Fabergé-serie: Maria en Anuschka Pedano

Fabergé-serie | Maria en Anuschka Pedano

Praktische informatie

Geertekerk
Geertekerkhof 23
3511 XC Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 15,00 - € 25,00

Maak kennis met het klassiek talent van dit moment. 

Anuschka Pedano (2000) 

Ademloos luisterend naar de prachtige Romanze voor altviool en orkest van Bruch, wist Anuschka al op jonge leeftijd dat de altviool met haar mooie warme klanken haar hart had gestolen. En met negen jaar startte zij haar altvioolessen bij Julia Dinerstein.

Anuschka heeft eerste prijzen gewonnen op diverse (internationale) concoursen. Zo won zij in 2015 het Britten Altvioolconcours en was zij finaliste van het Koninklijk Concertgebouwconcours.

Maria Eugenia Pedano (2003) is een veelzijdig muzikaal talent en al vanaf heel jonge leeftijd actief in de muziek- en theaterwereld. Ze raakte als klein meisje van zes betoverd door de klanken van de hobo en nam haar eerste hobolessen bij Hans Roerade. Haar passie lag echter niet alleen bij de hobo. Al vanaf vierjarige leeftijd maakte zij deel uit van de Academy of Vocal Arts in Den Haag, op zes- en zevenjarige nam ze deel aan de operettevoorstellingen van Cantiamo en met elf jaar speelde ze in de grote musicalproductie “Moeder ik wil bij de Revue” van Joop van de Ende.

Beide zussen hebben veel interationale podia beklommen en met hun talenten verschillende prestigieuze prijzen in de wacht gesleept.

Regulier: 25 euro 
Jongeren tot 25 jaar: 15 euro 

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief