Theater & toneel
vrijdag 23 februari 2024 - zondag 25 februari 2024

Augustus: Oklahoma

Augustus: Oklahoma

Praktische informatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 31,00 - € 41,00
Kinderen
€ 12,50
CJP
€ 32,00 - € 36,00
U-pas
€ 32,00 - € 36,00

Een grappig, herkenbaar en aangrijpend toneelstuk over hoe moeilijk het is om familie te hebben en om familie te zijn, met een topcast van maar liefst twaalf acteurs, waaronder Ariane Schluter, Porgy Franssen en Anneke Blok.

‘Augustus: Oklahoma’ vertelt het tragikomische verhaal van de familie Weston die verscheurd wordt door diepe geheimen en onvervulde verlangens. De drie gebroken generaties gaan meedogenloos en nietsontziend de confrontatie met elkaar aan waarbij de waarheid onvermijdelijk boven tafel komt. De onvergetelijke personages, vlijmscherpe humor en live muziek maken dit toneelstuk van het hoogste niveau boeiend tot de laatste seconde. De regie is in handen van Michel Sluysmans.

Let op: in verband met de duur van de voorstelling (2½ -3 uur) begint de voorstelling om 19.30 uur.

tekst: Tracy Letts, vertaling: Han van Wieringen, regie: Michel Sluysmans, muziek: Viktor Griffioen, spel: Ariane Schluter, Porgy Franssen, Wendell Jaspers, Ali-Ben Horsting, Hanne Arendzen, Anneke Blok, Vincent Linthorst, Myrthe Huber, Jenell Tedjai, Viktor Griffioen, Ozan Aydogan en Yasmina Abdelmoumen, decorontwerp: Michiel Voet, kostuumontwerp: Sabine Snijders, www.augustusoklahoma.nl

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief